El Gremi

La Unió d’Empresaris de la Fusta, reuneix les empreses de la fusta del Vallès Oriental en un mateix col·lectiu. Associar-se ens converteix en un grup fort davant l’administració i ens fa tenir més empenta en les nostres reivindicacions.

El nostre gremi és una organització sense ànim de lucre on unifiquem les opinions i sensacions dels professionals del ram. Parlem entre empresaris de tu a tu, en el mateix idioma.

Contrastem com està el sector i fomentem una autèntica unió on ens puguem expressar com a unitat representativa. Ser del gremi acredita la professionalitat de l’empresa i això ens converteix en una agrupació més valorada. Ens interrelacionem i col·laborem entre nosaltres per oferir serveis de qualitat.

A més de fer caliu, la Unió d’Empresaris de la Fusta assessora els seus socis i els manté informats de les innovacions, normatives i altres informacions importants del seu interès.

Com a valor afegit, els socis gaudim de molts avantatges, descomptes i serveis gratuïts que com a conjunt hem aconseguit i que ens ajuden en el dia a dia de l’empresa.